NOVETATS DESEMBRE 2017-GENER 2018

Ja podeu venir a la biblioteca a cercar les revistes i els llibres que hem catalogat durant els mesos de desembre de 2017 i gener de 2018. Les revistes i uns quants àlbums són comprats, però la majoria de llibres provenen de donacions.



REVISTES


LLIBRES D'IMAGINACIÓ



I un llibre per a fer creacions de paper
que ens varen sol·licitar
dues ajudants de biblioteca.
                                                                              
Una recomanació molt especial

 Amb ulleres verdes és un llibre per a mares, pares, mestres i educadors, que es deixa llegir d'una tirada, que t'atrapa i  et fa ganes de més quan acabes els 39 capítols, curtets però sucosos. La informació de la contracoberta del llibre n'explica molt bé el contingut:

"Una visió calidoscòpica del món de l'educació a partir de fets i experiències reals recollits als quaderns d'una mestra. Passa de l'humor a la crítica, de la tendresa a  la indignació, de la proximitat a la reflexió. Una mirada crítica des de l'escola, però positiva i esperançadora, i sempre a favor dels infants."

L'autora, Elisabet Abeyà, mestra d'infantil i d'audició i llenguatge, psicòloga,traductora i escriptora, ens és ben coneguda a la biblioteca pels seus nombrosos contes per a infants com La bruixa que va perdre la granera i altres contes, El nanet Coloraina i més sorpreses, Què seré quan sigui gran?, La bruixa que anava amb bicicleta, M'agrada jugar, Set germans músics, Estimat avi, Rondina que rondinaràs, El tren que anava a la mar, Regal d'aniversari, etc...      

Amb ulleres verdes / Elisabet Abeyà ; Dibuixos de Pere Joan--Palma : Edicions Documenta Balear, 2017
123 pàgines : il·lustracions ; 20 cm--(Magatzem Can Toni)