RECOMANACIONS PER A L'ESTIU


28 de juny de 2019

Una de les coses més engrescadores, enriquidores i, a més a més, gratuïtes que podeu fer aquest estiu és visitar algunes biblioteques públiques. No ens cansarem de recomanar-vos que hi aneu a passar una bona estona, que participeu de les activitats que organitzen  i que vos  faceu el carnet de soci per a poder-vos endur llibres i altres documents a casa. 

La biblioteca de barri és la que teniu més a mà: ja sabeu que es troba al segon pis del casal de barri del Rafal Vell, al carrer Joan Estelrich Artigues, 50, molt a prop de l'escola. Estarà oberta fins al 24 de juliol i tornarà a obrir el mes de setembre. L'horari, com sempre: dilluns i divendres de 8:30 a 14:30; dimarts, dimecres i dijous de 14:30 a 20:30.
 El bibliotecari, Tomeu Mulet, ens ha fet arribar una llista de novetats que va adquirir per Sant Jordi:



També ens ha fet arribar una Guia de llibres no sexistes molt interessant, que podeu veure aquí. I una  Guia de lectura "8 de març" que podeu veure aquí.

A més a més, gràcies a en Tomeu hem conegut una nova biblioteca Infantil, que va ser inaugurada el 4 de març de 2019: la Biblioteca Nou Llevant, que es troba aferrada al Museu Krekovik, al carrer Ciutat de Querétaro, 3 de Palma. El bus 28, que va del Rafal Nou a Son Llàtzer, té una parada molt a prop. En aquest punt de llibre hi ha la informació més important.Però, alerta: tanquen el 15 de juliol fins a nou avís.


I no oblideu tampoc la Biblioteca Pública Can Sales, que té una sala infantil i juvenil sensacional. A la zona dels més petits, la bebeteca, hi ha un mural enorme i bellíssim de la il·lustradora Flavia Gargiulo que ens submergeix dins un món màgic de personatges, elements i situacions relacionats amb la lectura. Estarà oberta tot l'estiu, de dilluns a divendres de les 8.30 a les 15.00 hores. Recordau que es troba a la Plaça de la Porta de Santa Catalina, 3, a la mateixa plaça que el Museu Es Baluard. El bus 3 i el bus 7 tenen una parada molt a prop.