NADAL 2023

 Dijous, 21 de desembre de 2023

Fa més de dues setmanes que a la nostra biblioteca escolar, a més de les neules de simetries fascinants i del Betlem de paper, els expositors mostren els llibres i les revistes relacionats amb el Nadal que tenim al catàleg. N'hi ha un bon grapat i molts dels préstecs que s'han fet aquests dies són, precisament, dels materials que estan exposats.




Hem arribat al final del trimestre i volem fer-vos arribar un tastet de les activitats que s'han fet a la biblioteca escolar. 

En primer lloc, cada divendres els alumnes de primer cicle de Primària han vingut a la biblioteca a una sessió de contacontes amb na Margalida Pons, que sempre acaba amb una petita activitat al seu quadernet "Els meus Contes": escriure la data, el títol i el nom de l'autor; aferrar la imatge del conte; fer  un dibuixet ; identificar elements del conte , etc. ´



          La biblioteca de pati també es fa els divendres matí. Es fa a una zona del pati molt agradable.


                               Aquest trimestre han tornat els AJUDANTS DE BIBLIOTECA! 


Na Talía López, na Precious Danu, i en Felip Pons (absent el dia de la foto), tots tres de 6è B, ajuden durant el segon pati dels divendres.


En BŁazej Warekcki, na Verónica García, en Simón Rodríguez i en Nahuel Parra (absent el dia de la foto), tots tres de 6è A, ajuden a les tasques de la biblioteca els divendres de les 14 hores a les 15 h.