CURTMETRATGES QUE AJUDEN A TREBALLAR ELS VALORS

 30 de novembre de 2020

Darrerament ens han arribat un bon grapat de seleccions de curtmetratges sobre diferents temes:  solidaritat, amistat, atenció a la diversitat, igualtat i no discriminació, generositat, inclusió, valors,  bullying, empatia, foment de la lectura, la cura del medi ambient, el Nadal, la tolerància, l'Alzeimer,  el Dia Mundial de l'infant, l'autoestima, l'ús responsable de les tecnologies.... En Manu Velasco, al seu web ayudaparamaestros.com els agrupa amb uns pòsters molt atractius. Podeu veure'ls tots aquí . Davall cada pòster hi ha la relació de vídeos i clicant a damunt del títol s'obre el vídeo a youtube. A mode d'exemple n'hem copiat quatre:





Com que hi ha tantíssims vídeos és difícil triar els que ens convenen per a treballar amb els nostres infants. Alguns són adequats per a Infantil i Primària, d'altres són per a Secundària. N'hi ha que tenen molta qualitat artística i d'altres fan arribar molt bé el missatge però no són tan reeixits estèticament. Al web rz100arte.com hi trobareu informació sobre cada vídeo, que pot ser útil a l'hora de triar el més adequat. 

BIBLIOIGUALTAT. GUIA DE LECTURA DE BIBLIOTEQUES DE CALVIÀ

Per altra banda també ens arriba aquesta guia on trobareu informació clara, il·lustrada i seleccionada sobre àlbums il·lustrats, llibres infantils, còmics per a infants i per a adults, i llibres per a adults, tots al voltant del tema de la igualtat i de la dona: