ANEM A LES BIBLIOTEQUES PÚBLIQUES I EXPLOREM UN BLOG MOLT RIC.

 5 de juliol de 2021

Ara que no hi ha escola és un moment ideal per a visitar les biblioteques públiques. Les que són més a prop o a les que podeu anar fàcilment en bus són:

 La biblioteca del nostre barri estarà oberta fins dia 23 de juliol i tornarà a obrir dia 1 de setembre. Si voleu informació sobre les altres biblioteques municipals clicau aquí.

La biblioteca Can Sales, que té una magnífica sala Infantil i juvenil. El bus número 3 fa una parada al principi del carrer Jaume III, que és molt a prop de la biblioteca Can Sales i del Museu Es Baluard. Si clicau damunt la foto podreu entrar al Facebook de la biblioteca i podreu veure les activitats que fan aquests estiu i els horaris:


I la Biblioteca Intantil Nou Llevant. Amb el bus s'hi pot accedir agafant primer el núm 5 fins a la plaça d'Espanya i després, travessant cap a l'altra banda de les avingudes, el núm 24 (en direcció Nou Llevant) o el núm 12 (en direcció també a Nou Llevant). També hi podeu anar a peu, caminant 2,4 km, uns 30 minuts. Trobareu la informació de la biblioteca sobre l'horari i moltes activitats d'estiu al seu Facebook, clicant damunt la foto:




Si des de casa voleu fer moltes activitats direrents, les trobareu al blog següent (clicau sobre la imatge):


Paga la pena explorar-lo bé, perquè és molt ric de continguts, per a tots els nivells i per a totes les matèries escolars.