RECUPERAM LA BIBLIOTECA

 15 d'octubre de 2021

Després de molts de mesos hem recuperat la biblioteca escolar!

Des del març del 2020 fins al juny de 2021, la biblioteca escolar va ser una aula. La raó és que s'havien de menester més espais per als desdoblaments de cursos, a causa de la Covid. El servei de biblioteca es va mantenir parcialment, perquè na Margalida Pons es va enginyar per a tenir un raconet dins l'aula de psico, amb una taula, l'ordinador i alguns materials. Quan podia, anava a cercar els llibres que els tutors li demanaven per a la biblioteca d'aula.

Ara, des del començament d'octubre, ja podem gaudir una altra vegada d'aquest espai tan màgic. Els  alumnes de primer i segon curs tornen cada divendres a participar en  una activitat d'animació lectora. Venen amb el seu  grup-bombolla desdoblat i na Margalida els conta contes. 




  
Després d'escoltar i participar  durant la narració, fan una pàgina del  quadernet "Els meus contes",
 que els ajuda recordar el títol, els protagonistes, el que ha succeït...

Malhauradament no es pot fer préstec als alumnes directament, com fèiem abans, ni podem comptar amb els alumnes ajudants de biblioteca. Però sí que es pot fer préstec des de les biblioteques d'aula. Els tutors  demanen lots de llibres a la biblioteca escolar i aquesta els els proporciona. D'aquesta manera els llibres també poden viatjar a les cases!