UNA NOVA PERSONA A L'EQUIP DE BIBLIOTECA I RECOMANACIONS PER A NADAL

 Dimecres 22 de desembre de 2021

La nostra biblioteca escolar compta feliçment amb una nova ajudant, Beatriu Cerdà, mestra jubilada fa poc i que ha fet feina a la nostra escola durant molts d'anys. És un goig poder treballar amb ella cada dimecres horabaixa! Ara l'equip de biblioteca està format per la responsable, Margalida Pons, dues mestres jubilades, Beatriu Cerdà i Assumpta Mascaró i la Comissió de biblioteca de l'escola. Enguany la integren na Regina Garcia (mestra d'anglès i representant del cicle d'Educació Infantil); na Xisca Crespí (tutora de 3rB i representant de Primer cicle); na Margalida Pons (mestra de Religió); i na Mercè Bernat i na Marga Delgado (tutores respectivament de 4tA i 5èB, representants de Segon cicle). La darrera ara està de baixa i la substitueix na Bea Algarra.


LLIBRES PER A AQUESTES FESTES 

Sempre ens refiam de les seleccions de llibres per a totes les edats que fa Jaume Centelles. Aquí teniu un enllaç al seu blog amb les "Lectures recomanades. Nadal 2021". Un llibre és un magnífic regal!

I com sempre, la nostra recomanació és que visiteu les biblioteques públiques, sobretot les que estan especialitzades en infants i joves, la Biblioteca de Can Sales, la Biblioteca Infantil Nou Llevant i la Biblioteca Josep Maria Llompart (S'Escorxador)