LA BIBLIOTECA ESCOLAR, AL VOSTRE SERVEI

28 de setembre de 2022

La biblioteca escolar ja està oberta, com cada curs escolar, al préstec directe. Els infants i les famílies  podeu venir els divendres a les 14 h. a cercar llibres per a dur a casa i així gaudir tranquil·lament de les lectures del vostre gust. 

Els divendres també funciona com sempre la BIBLIOTECA DE PATI per als alumnes de primer, segon i tercer de Primària, i la BIBLIOTECA ESCOLAR OBERTA als alumnes de quart, cinquè i sisè durant el temps de pati. Recomanam vivament a aquests darrers alummnes fer els préstecs durant aquesta estona, per a evitar coes a les 14 h.

Recordau que és molt fàcil poder dur llibres en préstec a casa:

  • Si teniu ja el carnet de lector, simplement agafau el llibre que voleu dur a casa, agafau el carnet de dins la capsa que es troba damunt una taula de la biblioteca,  i donau el carnet i el llibre a la persona encarregada de l'ordinador perquè els passi pel lector de codi de barres.
  • Si és la primera vegada que veniu a cercar un llibre o una revista, podreu dur-los a casa en préstec (perquè tots els alumnes de l'escola ja són lectors i en tenim les dades a l'ordinador), i tendreu el carnet preparat per a la setmana següent. 


Tenir el carnet de lector facilita fer els préstecs i devolucions ràpidament!

Aquí podeu veure els darrers llibres que tenim exposats:

Recordau que podeu tenir els llibres en préstec durant 15 dies.

Molt important: Heu de tornar els llibres introduint-los a les capses de LLIBRES TORNATS, que es troben a l'entrada de Primària i  a la biblioteca mateix,

Però si tornau el llibre el divendres, donau-lo  a la persona encarregada de fer els préstecs quan vengueu a cercar un altre llibre per a dur a casa.  Primer se'n farà la devolució i després el préstec nou.