53 CÒMICS NOUS PER A TOTES LES EDATS GRÀCIES A L'AMIPA

14 de febrer de 2022

L'associació de mares i pares de la nostra escola ens ha fet un gran regal: 53 còmics diferents per a totes les edats, que ja podeu venir a cercar a la biblioteca escolar perquè estan llests per al préstec.

 Per als més petits trobareu La Colla Ferralla, El club dels amics i Tin i Tatum. Per als infants un poquet més grans trobareu El pequeño Hellboy, La Tigre contra el Malson, 4 volums de Superpatata, El Fèlix i la Calcita, 3 volums de Yakari, Tekis, 2 volums de Shaker Monster, i Pequeño Vampir. I per als  grans a partir de vuit anys, trobareu  2 volums del Diaris de la Cirera, Dodomo in Wonderland:Descubriemiento fantástico en B.B. Street, el còmic de Spider-man Miles Morales Shock Waves, Runworld Ojo por ojo, Imbatible 01: Justicia y verduras frescas, M Marvel Bajo presión, La saga de Atlas & Asís, i Diana, princesa de las Amazonas. I finalment els còmics "manga" següents: 10 volums de Naruto, 7 volums d'El ratón de biblioteca, 5 volums de My hero Academia i 5 volums de Bola de Drac.

Volem destacar un còmic diferent: El teatre del cos humà, recomanat a partir de nou anys. L'editorial Astronave ens diu:
"Esteu preparats per gaudir d'un espectacle únic? L'esquelet humà, el nostre presentador, us guiarà en un sorprenent viatge per totes les parts del cos.

Presenciareu... Com un sandvitx és digerit i acaba al vàter! Què són els somnis que crea el teu cervell! Qui s'encarrega de lluitar contra els virus i els bacteris! I molt més..."