CELEBRAM SANT JORDI!

 21 d'abril de 2024

S'acosta el 23 d'abril i ja fa dies que tota l'escola està engrescada en la celebració de la festa del llibre, la diada de Sant Jordi. A més de la preparació de "Situacions d'aprenentatge" per part de cada cicle, amb multitud de diferents activitats, la biblioteca escolar ha proporcionat a totes les aules informació sobre el fons de què disposam, que va creixent any rere any. 

Des del divendres passat alumnes i famílies també podeu accedir a aquest fons, que tenim exposat a la biblioteca escolar i que està llest per al préstec. Enguany, a més de les teresetes de sant Jordi, la princesa i el drac, també trobareu exposats els peluixos de la petita guineu, na Caputxeta Vermella, la talpeta, l'unicorn, un ratolí (protagonista de tants de contes), n'Elmer, l'ós blanc...Tots són personatges molt estimats i molt populars. Encoratjam els mestres a emprar-los en sessions de contacontes, com a motivació i com a sorpresa. 


També trobareu a l'expositor de devora en Vellut contes sobre llibres i sobre dracs. Veniu a conèixer-los i a llegir-los!

 MOLT BON SANT JORDI!